God jul!


This time I wonder what it feels like to find the one in this life. The one we all dream of but dreams just aren't enough.



Tog bilder från Joannas blogg. Busigt..

Bjöd Joanna på middag på Kina igår, som en julklapp. I timmar satt vi och pratade. Tog en promenad runt i Norrtäljes tomma gator. Blev kallt sen då gick vi hem till Joanna och myste, Andreas och Amer gjorde oss sällskap därefter. Mycket skratt åt våran ack så dåliga humor. Jätte kul hade vi hur som helst. Alex hämtade mig, fick åka med och dra upp Willes bil som de kört ner med. Somnade gott hos Alex sen efter en lång, trevlig kväll.

Loooov!


Everyone has a weakness, but I have two: Everything you say and everything you do.

Open up your heart and you'll find the sky is yours


Wohoo slutade tidigt idag. Halv 1. Haft lite betygsnack och kollat på film. Nöjd!! Lyssnar nu på musik på högsta volym i min för sorgliga ensamhet. Och dricker mitt isvatten.

So I can go until I blow up. And I can drink until I throw up. And I don't ever ever want to grow up.


And really, I think I like who I'm becoming. There's times where I might do it just to do it like it's nothing.





Bilder från förkröket igår hos Erik.

Förkrök i Rimbo - fest i Norrtälje. Fast jag är dunderförskyld och hade tröttnat på vin så jag drog hem till Alex. Idag fick vi gå upp tidigt... julklappshandlande i Täby centrum. Fann den sista julklappen och Alex fixade alla sina. Hemma nu en stund för en dusch och middag sen blir det myskväll!

You


Sometimes I am not sure what love is. Sometimes I would find myself asking is this how love is suppose to feel?


Gårdagen blev det ändrade planer av. Efter middagen drog jag hem till Hibbe, strax därefter kom Linn. Vi satt där och pratade en timme eller två. Sen ville Alexander ha med mig ut till Bergshamra, så Hibbe fick raskt ta på sig kläder för Alexander, Andreas och Rasmus hämtade upp oss. Vi hängde lite i Willes(?) stuga. Sen åkte vi tillbaka till Norrtälje, vi hamnade hemma hos Adam. Korvfest var det för Hibbe och jag var de enda chicsen där av 10 grabbar kanske? Haha. Vi var inte där så värst länge. Somnade gott i min säng sen efter en film.

She was a girl who knew how to be happy even when she was sad. And that’s important—you know.


Ni märker ingenting för jag står rakryggad och ler. Men jag själv tycker jag ser löjlig ut för det är bara en fasad. Skit samma, allt går åt helvete just nu. Upp med hakan. Vet inte ens hur jag ska hantera saker och ting, knappt kontrollera mig själv.

Lördag, lördag..vad ska det bli av dig idag? Måste i alla fall göra någonting idag! Den saken är klar. Dricka och sen åka in till Stockholm och titta på bio? Kan det vara något kanske.. Alexander skulle göra ett tappert försök att få upp mig på fötter igen idag så får väl se vad det blir av det, haha.

I only wear high heels


Jakt på julklappar - hittat julklappar. Jakt på skor - skor till mig själv. Idag har mitt konto fått lida! Dessa godingar är påväg hem till mig.

Vad gör jag av min fredagskväll? Jo jag velar mellan om jag ska åka in och supa med Alexander och Fredrik eller fortsätta min "myskväll". Återstår att se.

Think before you cross over the way, right?

Tänk innan ni uttalar er, för det som kanske inte är taskigt för er, bryter ner en annan totalt.

I have no time to worry


Sitter och försöker sätta ihop bilder på vad jag kan tänkas vilja mötas av när jag öppnat paket på julafton. Svårt det här för vet knappt vad jag vill ha men det tjatas om det här så får väl se till att få det gjort.

Stannade hemma från skolan idag med. Vaknade upp med huvudvärk och mådde illa.. Sängen och soffan har gosat med mig idag.

Fields of Gold






Vad blev det av lördagskvällen då? Jo Madde och jag hamnade i Rimbo. Erik, Dennis och Jennifer kom och hämtade oss så åkte vi hem till Emil där han och Christoffer var. Planerna var supa och badtunna. Men vädret var inte på vår sida så blev inget bad. Lika bra det, för efter de där 80% shottarna hade vi lyckats drunkna i den där tunnan.

Whatever med snacket, jättekul kväll vilket som!

Club rockeeeeer


Ska iväg på middag nu hos morföräldrarna. Sen spenderar jag resten av kvällen med Madde och Linn, möjligtvis Jennifer också. Får se om vi drar in till stan på chillkrök eller vad vi nu hittar på.

Ha en kul lördagskväll gott folk

I know I need to stop before I do what I can’t undo


Beställt hem en smokey eye palett med 15 färger och en eye primer som ska hålla fast det hela dagen på mitt ögonlock! Blir perfekt till så som vardagliga till festliga tillfällen.

Tonight I will make you mine.


Im drinking rum and red bull


Hemkommen från gymmet precis. Känns så skönt efter träning, särskilt att belöna sig med en dusch, haha! Gainomax på det också. Chockladsmak såklart.

En annan sak så hade Linn köpt snus, kronan. Sååå glad att de har börjat tillverka med lock nu!! Det har man verkligen saknat just på kronan. Just därför man inte köper den helst.. Grymt anynway.

RSS 2.0