All night long


I'm not keeping the strenght I need too push me. You show the lights that stop me turn to stone. You shine it when I'm alone. And so I tell myself that I'll be strong.

I had a heart then but the queen has been overthrown


Värt att lyssna på, skön musik.

Again and again


Varit i Rimbo hela helgen. Hämtade upp Jennifer hos Andrej i fredags, tog med henne till Rimbo. Mötte bra onyktra personer på bussen som precis kommit från båten. Chillade hos Jimmy i Rimbo, efterfest hos andra Jimmy. 4 på morgonen var det nog för mig och Håkan. När vi vaknade på lördagen drog vi hem till Jimmy igen, fast den här gången med Subway. Jag och Jennifer körde på tre apor. Blev även en prommis till Toppan för pizza. Somnade hemma hos Håkan den kvällen igen.

Tyst minut för Håkans hår också.</3

Motivation by Marisa




Motivation. Fått 1 år på friskis så nu ska det tränas!

I'm day dreaming



Fyndade lite på HM idag. Svincool orange kavaj, underkläder, mascara (bästa någonsin) och tights. Gick på drygt 400 spänn (!!) Hur grymt är det inte att shoppa snyggt och billigt.

Sometimes, all you can do is hold on. No matter how painful it's gonna be. Because you know it's more painful when you lose it.


Grymt tråkig stämning efter gårdagens incident det är. Alla blir påverkade och känner med i det. Var stark nu bara Wille så blir det bra. Hur som, kom precis hem från skolan. Tog ett foto på den grymt fina solen som försvann någon sekund efter att jag tog fotot.

Antidote


Varit så upptagen i helgen att jag inte alls tänkt på en uppsatts jag ska skriva..!! Sitter nu i sista minuten med hjärnsläpp och är omotiverad. Helvete. Tycker inte det här är kul någonstans.

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv brukade gå ner för dig, nu är du död för mig


Nytt från Norlie & KKV. Skön låt.

Sometimes even though you're having a good time, you can't help but to stop and thinking about how much you miss the old times.

Nu har jag tid för bloggen. Har inte suttit vid datorn för i torsdags följd Håkan med mig hem, sov även över här. Fredagen tog vi oss in till Norrtälje igen för att åka till Rimbo med Hibbe och Fanny. Fanny har fyllt år så vi tog igen det hemma hos Patrik. Somnade med Håkan sen igen, tvungen att åka hem tidigt sen för min mamma fyllde år. Men vad gör jag nu? Tittar på My Life As Liz, tycker hon är så tuff.

Återkommer sen. :*

Crazy like an animal?


Glömde nästan, dessa trillade ner i min brevlåda idag! Ännu ett till par. Jag har någonting för skor tror jag.

För varje gång du kommer, kommer också katalogen över alla du har legat med


Såhär ofräsh ser jag ut nu. Som alla andra dagar. Kan inte ens sätta namn på dagen då jag senast bar smink eller bh för den delen. Eller ens riktiga kläder och inte bara myskläder. Eller inte hade håret uppsatt. Vill bli bättre så jag kan ändra på det! Kände mig bättre igår men ett bakslag idag igen. Jag orkar inte. Blä.

You don't know you're beautiful, that's what makes you beautiful


Dag 3 hemma som rutten och uttråkad är jag inne på. Vill bli frisk!! Allt skiter sig nu bara också. Aldrig känt mig så ensam som nu. Allt är bara blä.

I always felt insecure and in the way, but most of all I felt scared. I guess I wanted love more than anything else in the world.


Hemklickat. 200 riksdaler.

Do you feel cold and lost in desperation?

Sitter uppe och tittar på tv, inte mycket bra som går nu men det går an. Är inte det minsta trött, ha vänt på dygnet totalt. Undra hur det ska gå att ta sig till skolan på tisdag. Lovet har varit välbehövlig men gått alltför fort. Men ser fram emot att bara få den här terminen avklarad.

That's how we do it







Bilder från våran lördagskväll igår hos Jimmy. Madde fick tvinga dit mig och Håkan för vi var inte sugna alls på att gå ut, haha. Vi hamnade där i alla fall och helt plötsligt var inte Håkan sjuk längre för han flängde hit och dit. Jag blev trött efter ett tag för jag tänkte på att jag fortfarande var sjuk i alla fall. Nej, då ska Håkan och Elin försöka få med mig ut på krogen...till slut fick jag som jag ville, gå hem och vila. Håkan följde lite motvilligt med.

RSS 2.0