Playsuit


När jag vaknat fick jag veta av morsan att mitt paket hade kommit! Lite halvtaskiga bilder men tänkte bara visa upp den lite snabbt. Jättefin!

Friends, you wouldn't be the one you are today without them.


Bilder från min och Maddes långprommis ute i det fina vädret igår. Pratade om allt mellan himmel och jord. Välbehövlig tid för oss eftersom hon sticker iväg till killen sin neråt i landet en hel del. Glad att jag har dig!

I'd rather feel nothing. It's better. It's easier


Don't "honey" me.

And I'm the idiot that falls for it every time


Igår kväll kollade jag om från säsong 1 med min syster i flera timmar tills våra ögon inte kunde hålla sig öppna längre. Fortsätte nu även när vi vaknade. Vad har jag gjort? Jo fått min syster helt beroende av One tree hill. Om det är en bra eller dålig sak vet jag inte ännu!

So happy I could be


Mer nytt. Guldigt halsband från HM och äkta fårkinns uggs från Axelda, supergosiga.

I could've been a princess, you'd be a king


Nytt av Coldplay och Rihanna.

Hur snygg!!


Playsuit som kommit in på Nelly precis. 199 riksdaler men eftersom jag har en liten rabattkod så sänks det till 179:-. Kan inte hålla fingrarna borta, ska beställas! Beställt nu!

Somebody ran away saying as fast as I can


Har ju inte hunnit/kunnat visat upp skorna jag fick hem från Nelly. Så heta!! Och så bekväma.

We are young


Hey guys. Nu kan jag blogga igen!! Har inte haft någon tillgång till att uppdatera er med bilder, för min telefon var nere där ett tag. Sen var det något knas med systemkameran. Så nu har jag lite att visa er!

See ya later!

Vill ha. Ska ha.


Alla ♥ dag




Pizza. Sex and the city. Glass. Godis. Top model Sverige. Uno. Min alla ♥ dag ut med Joanna.

Young, wild and free


Bild på mig och min fina vän Madde hemma hos Daniel i fredags.

Ja hörrni! Var ett tag sen. Min mobil har gått sönder så har ingen tillgång till att ta bilder på det som händer. Har ändå inte gjort så mycket så har inte haft något att skriva om. Tänkte i alla fall komma igång lite igen. So I'm back, vare sig ni vill eller inte haha!

It always seems impossible until it's done




Alena Shishkova må vara en av de vackraste kvinnorna jag sett. En rysk 19 åring som har avtal med modellagenturer i Milan, Paris, Japan, New York och Moskva. Hur som helst, jätte vacker. Smäller av lite.

One more night, give me just one more night


Idag känner jag mig som en gammal kärring. Har gjort någonting med min rygg (ingen aning om vad) och den är helt låst, aj. Annars så har jag för en stund sen kommit hem från skolan. Var där och gjorde ett prov och åkte hem sen för vi har bara en lektion kvar, om några timmar. Så kände att det inte var något att stanna för.

I'll never find someone like you but someone who's better than you


I'm a Shoeholic!


Haha ja, jag vet. Ännu ett par skor!! Men kan inte rå för det.. Beställde nyss hem dessa godingar fast i röd. Mjauw!

Susanne Jonsson


Tänkte tipsa om en rätt intressant blogg. Skrivs utav den "personliga assistenten" till Isabel Adrian. Ni som sett Svenska Hollywoodfruar vet nog vem jag talar om. Hon bor i LA året om, går på collage. Man får följa hennes liv i en av de ballaste städerna i världen, enligt mig då. Skrivs mycket om kläder och uteliv. Helt enkelt hur det är att leva i LA!

http://www.spj-live.com där har ni!

Baby you've been driving my crazy


Fastnat helt för det här facebook spelet CastleVille!! Vet inte hur länge jag suttit med det nu, haha. Annars då blev jag precis nobbad i telefon av Håkan för att han ska spela, SOM VANLIGT. Så får nöja mig med mitt CastleVille.

Now I'm that bitch


Music is what feelings sounds like






She doesn't mind


Välkommnar alla nya läsare som trillat in varje dag, vet inte vad jag gjort men det är kul i alla fall! Varit i Rimbo hela den här helgen också. Igår blev Håkan faktiskt 19 år! Så det var ett litet firande för honom när vi vaknat.

Jag och Jennifer nobbade festen och alla människor i fredags, drog hem till Dennis utan Dennis och kollade på film i hans rum med vin och cider. Somnade hos Håkan senare när han var redo att dra ifrån festen. Lördagen spenderade jag och Håkan bara hemma hos honom med kortspel b.l.a. Plus mitt vita vin såklart. Yummii.

A slap in the face would hurt less


'


Boom boom boom. That’s how it goes!


Everybody get your hands up, come close. We gonna dance the night and the whole damn day!

Skönt att för en gångs skull ha koll på helgen vad jag ska göra. Drar med Maddie till Stockholm imorgon och hämta upp hennes pojkvän som kommit upp från Småland. Senare drar vi hem och gör i ordning oss och träffar Jennifer senare! Skåla är vad vi ska göra. Och bara vara så galna tillsammans som bara vi kan och ha så kul som vi kan.

I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot.


Kunde inte sagt det bättre än vad Marilyn Monroe gjort.

Går i dagar i tröjan du hatar


Slängde ihop det här nyss. Simpel fetaostsallad med italiensk dressing på.

RSS 2.0