It's okey to not be okey


Bestämde mig för att ta sockerpillerna den här månaden - resulterar i en förjävla mensvärk. Legat och vridit mig i soffan framför tvn hela dagen. Inte nog med det så stukade jag min fot riktigt illa igår. Väldiga svårigheter att gå.

Så jag har haft det bättre om man säger så!! Hoppas ni har det bättre än mig.

When I read your text messages I can hear exactly how you would say it


Don't play games with a girl who can play it better


Med en coca cola i handen så sitter jag och försöker komma på något att berätta. Mor min har bakat bullar och sockerkaka så smög upp till övervåningen med en eller två bullar. Byggt elmotor hela dagen, fick reda på spanska provets resultatet också. Fin fint gick det.

Dags att komma igång med tennisen idag men har sådan träningsvärk sedan gympasset igår!! Men det tar sig, magmuskler som sten börjar sakta men säkert titta fram.

Hugs and kisses

Yellow diamonds in the light


Sätter mig för första gången vid datorn nu tror jag på hela helgen. I fredags spenderade jag och Hibbe kvällen inne i min säng framför skräckisar.

Lördags så gick jag ut och åt middag med min fina vän Joanna, kina blev det. Även fast jag inte är så förtjust i kina. Joanna åkte hem till sin pappa efteråt. Kvällen var riktigt seg för mig och Hibbe sen innan vi beslöt oss för att röra oss mot vigelsjö till Daniel, Rasmus, Mårten och Elias. Supa på champagne är något vad jag hört. Rasmus blev trött på att sitta i bilen så vi gick till grind sen vidare till en fest där allt blev kaos. Natten slutade med att jag hamnade hemma hos Daniel med Rasmus.

99 problems but sorry bitch you aren't one


Satan i gatan så hungrig jag är (!). Max drog för en stund sen, vi drog hem till mig efter plugget. Glodde på två filmer och snackade skit. Trevligt.

You don't have to start out as an expert - you just have to start

Yo buddy. Seg dag i skolan idag, slutade jättetidigt så kilade ner på stan med Joanna och handlade både onödiga grejer och nödvändiga grejer. T.ex. en ny väska eftersom jag hade sönder min i helgen!!

Tänkte titta på en film när jag kom hem, vet inte hur långt jag hann in i den innan jag somnade. Är så ovanligt trött den här veckan. Illa. Såg i alla fall klart den när jag vaknade, bra film faktiskt! Hanna hette den.

Hugs.

Burning heart


And you learn like a shadow flows in the rain.

So cry me a fucking river, bitch


Satan i gatan vad bra Takidas nya album är. Inte en dålig låt alls. Så sitter i min ensamhet med hög musik på, fint som snus.

Varit jättetrött idag. Har väldigt svårt för det där med att sova när jag behöver sova, sen har jag problem med det där att studera in i tid. Kom på sent igårkväll att jag hade prov idag. Men har jag tur blir jag inte kuggad, hehe.

Nice to nice to know ya lets do it again, how we did it on a one night stand


Vad gör jag här när jag har hela andra världskriget att plugga in i mitt huvud? Don't ask me.

Varit på middag hos mina morföräldrar idag för att fira fars dag. Morfar får underhålla sig med att läsa om Zlatan! Bjöds på dundergod plankstek så är helt proppmätt.

Nights aren't just for sleep





Bilder från hos Jimmy i fredags.

Den här helgen var verkligen en helg jag behövde, en helt utan bekymmer! Störttrevlig kväll för mig och Madde i Rimbo i fredags hos Jimmy, Norrtälje sen och träffade på Daniel sen Max och co. Lördagen började Linn, jag och Madde hos Elliot, sen rullade vi vidare hem till Gustav. Blev inte så länge där, Mårten hämtade mig och Madde. Skön helg minsann!

B/W again and again


Såhär snygg är jag idag, smälter. typ.

Tråkigt det är ute, mår inte något vidare, snuset slut. Kan det bli värre? Får se om jag pallrar mig in till Norrtälje ikväll för ett ärende. Skulle egentligen kört ett gympass med Linn men den här förkylningen förföljer mig..

Min beställning från Bubbleroom har anlänt till Norrtälje noterade jag från Posten! Grymt

Sex is a part of nature, I go with nature!


Blir bara mörkare och mörkare för varje dag. Trist. Kan inte vintern komma nu så att halvåret vitklätt och kallt är över snabbare? Enda fördelen är väl att jag får åka bräda. Heh.

Life ain't easy


Everything happens for a reason


I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.

High heels


Eyegasm! Så jäkla nöjd. Att jag aldrig gått i några skönare är ytterligare ett plus.

RSS 2.0