Wavy.


Vad hungrig jag är. Inte ätit sen lunchrasten idag, vi skippade fikat för att hinna klart med plintarna. Så slutade lite tidigare från jobbet idag, skönt. Lövbiff och varm bearnaisesås, muummaaa.

Gick iväg som ett ivrigt barn på julafton till postlådan idag efter jobbet, skorna ska komma idag eller imorgon nämnligen.. Vill ha dem nu nu!!

Imperfection is beauty


“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”

I will never win this game without you


Internetshopping.

The sex is Good


Uu seg kväll. Drog till Norrtälje i alla fall och mötte upp Linn. Max och Mårten kom och hämtade upp oss, vi åkte runt i över en timme kan jag tro, (så länge??!!!). Satte oss ute sen och kylde ner oss för Mårten förstår ju inte det här med jacka på vintern så tror inte jag suttit i en varmare bil.

Tänkte slå på en film nu som jag inte orkade se klart på inatt, suttit här alldeles för länge känner jag!


The drinks is on me


Nya jobbarbrallorna! Back to woork, härligt.

Hey, we got a good thing



Åhåhåå. Fint.


I spit on your grave


Ibland är livet bra segt. Har troligtvis halsfluss, hoppas inte på det. Gick upp tidigt för att ta mig till skolan, tänkte göra mitt spanskaprov men det fick jag inte göra idag! Så gick upp i onödan. Så har legat i soffan och tittat på film med mitt snus, I spit on your grave. Hemsk film som jag och Linn köpte nere i Båstad i somras.

I think I need to find a bigger place


Society, you're a crazy breed


Jaa, tänkte försöka ge mig på det här med blogg igen. Så har börjat om helt på nytt :) får se hur det går. Kan vara skönt att ha något att skriva i ibland! Kändes dock lite fräschare med en omstart helt.

RSS 2.0